20-12-08

INFO-AVOND ... van BASIS naar SECUNDAIR ...De overstap van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs is voor elke leerling een grote sprong in het onbekende: een nieuwe school, andere schoolvrienden en leerkrachten, een nieuw lessenpakket, ...   
In elke school verkennen de leerlingen in het eerste leerjaar A of B van de eerste graad SO hun interesses en talenten om zo een passende studiekeuze te kunnen maken voor hun verdere schoolloopbaan, opleiding en vorming.  
 
De basis-leerinhouden zijn daarbij in elke school identiek. Toch maken de invulling van de keuzevakken, de schoolcultuur, de leerlingenbegeleiding, de lesmethoden, de wijze van evalueren en de aandacht voor de eigenheid van de leerling vaak het verschil.
Een juiste, passende en weloverwogen school- en studiekeuze bij de overgang van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs zijn van cruciaal belang voor een verder succesvolle schoolloopbaan. 

Naast de tientallen doe-dagen en onze jaarlijkse info-dag, bieden wij U  de gelegenheid om kennis te maken met onze school en haar werking op onze

      

        INFO-AVOND  ... van basis naar secundair

die doorgaat op 

          DONDERDAG 5  FEBRUARI  2009  

2 sessies:  18.30 uur  en  20 uur

in VTI-campus  De Puytenput,       

Sinte  Annalaan 198,  9300   Aalst.


KLIK HIER om je uitnodiging voor de INFO-AVOND te downloaden

KLIK HIER om FOLDER 1ste LEERJAAR A te downloaden

KLIK HIER om FOLDER 1ste Leerjaar B te downloaden

KLIK HIER om folder VTI-EERSTE GRAAD te downloaden

11:14 Gepost door JH in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.